Andespil i Lilballe

AndespilDer var tæt på fuldt hus til andespil og amerikansk lotteri i onsdags. 61 spillere gæstede Lilballe Forsamlingshus til en hyggelig aften med spil, gevinster og julehygge. Der blev arbejdet for at alle kunne få en bordplads at spille ved, så de fleste gevinster blev i hast flyttet fra stole og borde på gulvet. Det var lidt en overraskelse at der kom flere besøgende end sidste år, idet vi ikke nåede deadline til bladet og derfor kun delte løbesedler ud lokalt. Men traditionen om at der ALTID er spil i Lilballe den første onsdag i december, samt lidt reklame på facebook fik alligevel folk til huse. Tak til gæsterne for en hyggelig aften, til vore lokale sponsorer for flotte gevinster, og til bestyrelsen for et godt arrangement. Vi ses igen 3. december 2014![nggallery id=4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *