EVGIF er klar til en ny gymnastiksæson – er du??

Vi er glade for at kunne præsentere dig for et program fyldt med mange spændende tilbud, som vi håber at du kan gøre brug af. 
Som noget helt nyt er SUFF fra den 1.juli 2013 blevet en del af EVGIF. Vi vil videreføre SUFF i samme ånd, og ikke mindst med samme aktivitetsniveau, som det altid har været. Vi ser det som en styrkelse af vores aktiviteter for børnene i vores lokalområde.
Vi mangler stadig nogle trænere, så har du lyst, eller kender en der har tid og overskud til at hjælpe med nogle børnehold, må du meget gerne kontakte os på mail: evgif11@gmail.com eller kontakte formanden, Alexander Laning på telefonnr.: 20252119. (Du er også velkommen til at komme med ideer til oprettelse af andre hold, eller hjælpe til ved arrangementer samt indsamling af gevinster til banko)
                                  

Du kan se mere på hjemmesiden her: EVGIF  eller læse vores program

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *